Cele mai noi stiri sportive pe Blog
left


      Pariuri sportive

      Lista tipurilor de pariuri sportive si semnificatia lor

 

 

 

Pariuri sportive

 

 

 

Oferta caselor de pariuri sportive este foarte mare şi există o mulţime de tipuri de pariuri.

 

1, X, 2 - este un pariu foarte cunoscut. 1 inseamna victoria echipei gazda, x reprezinta egalitate, 2 inseamna victoria echipei in deplasare.

 

1X, X2, 12 – sansa dubla, daca alegeti acest tip de pariu, sporiti şansele de castig (de exemplu daca selectati 1x înseamnă că puteţi câştiga meciul atunci când câştigă echipa gazdă, dar chiar daca rezultatul este egal).

 

Pauză - puteti paria pe rezultatul de la pauza (1, x, 2,1 x, x2, 12)

 

Pauză / Final – trebuie sa ghiciti care va fi rezultatul meciului la puaza si la sfarsit.

 

Pauză sau Final – pentru a castiga acest pariu trebuie sa preziceti corect fie rezultatul de la pauza, fie cel de la sfarsitul meciului. Handicapuri - pariurile handicap au de obicei, două opţiuni, handicapul asiatic care are doua rezultate si handicapul standard cu trei rezultate.

 

Handicapul standard (0-1), in acest caz se poate spune ca meciul incepe de la 0 - 1 , si puteti paria pe trei rezultate. 1 castiga cand echipa care porneste cu handicap marcheaza doua sau mai multe goluri , X -pentru a castiga acest pariu echipa care pornetste cu handicap trebuie sa castige cu un gol diferenta, 2 -castugati daca rezultatul este egal sau castiga echipa oaspete.

 

Sub / Peste – pariati daca numarul golurilor marcate este sub sau peste 2.5 . De obicei 2.5 este valoarea limita, de aceea puteti paria doar daca va fi sub sau peste aceasta valoare.

 

Număr de goluri – puteti ghici numărul de goluri care urmeaza sa fie/sau nu marcate intr-un meci. Puteti paria pe 0 goluri, 1 gol, etc.

 

Scor corect – pariati pe rezultate exacte. Casele de pariuri sportive va ofera diferite variante din care puteti alege.

 

Mai multe goluri – trebuie sa ghiciti in care repriza se vor marca mai multe goluri.

 

Marchează / Nu marchează – pariati pe faptul ca echipa aleasa marcheaza sau nu, sau ca echipa nu va primi gol, sau ca vor castiga fara sa primeasca gol.

 

Victorie la diferenţă – acest pariu se refera la diferenta golurilor cu care o echipa castiga meciul.

 

Primul gol – cine va da primul gol. In cazul in care scorul va fi 0-0, pariul se ramburseaza.

 

Rezervare / Corners – puteti paria pe numarul cartonaselor rosii sau galbene.

 

Marcator gol - pariati pe jucatorul care credeti ca va merca primul gol.

 

Pariuri speciale - pariuri pe termen lung, de exemplu, să ghiciti cine va câştiga Premier League. Scris de www.pariurisportive.com