Cele mai noi stiri sportive pe Blog
left


      Eticheta in jocul de Poker online

      

 

 

 

Eticheta in jocul de poker online

 

 

 

 

Asemenea oricarui sport profesionist, jocul de poker are, pe langa regulile de joc ce privesc ierarhia cartilor sau ordinea actiunii, si o serie de reguli de comportament, asemenea unui cod al bunelor maniere specific jocului. Numite colectiv eticheta de Poker, aceste reguli au ca scop mentinerea unei atmosfere placute de joc, in care toata lumea sa se simta bine. Initial conceputa doar pentru jocul de poker fata in fata, eticheta de poker acum se extinde si in lumea pokerului on line.

Se pare ca anonimitatea sau prezenta intr-un spatiu virtual reuseste de multe ori sa trezeasca in oameni comportamente adesea neplacute. Desi interactiunea cu o camera de poker on line este o experienta in de care te poti detasa relativ usor, exista totusi diverse actiuni ale jucatorilor din jurul tau care iti pot afecta negativ jocul, si pe care este recomandat sa le eviti la randul tau. Iata cateva din regulile de eticheta ale pokerului on line. 

Pastreaza un limbaj civilizat – La fel ca in pokerul la masa, pokerul on line, desi este o activitate destinata adultilor, nu trebuie trivializat printr-un limbaj neplacut. Desi marea parte a camerelor de poker on line cenzureaza anumite expresii in limba engleza, sintagmele vulgare din romana sau in orice alta limba vor aparea in chat si vor crea o atmosfera neplacuta.

Nu fi nesimtit – Chiar si evitand limbajul vulgar, o serie de jucatori adesea exagereaza in felul cum ii atrag atentia unui jucator perdant asupra faptului ca a jucat prost. Poti sa castigi si sa pierzi cu oarecare deminatate. Nu trebuie sa profiti de caracterul virtual al pokerului on line ca sa il faci pe un alt jucator sa se simta mai prost. La urma urmei nu ai vrea ca un jucator neexperimentat, deci caruia ii poti lua banii, sa se supere si sa plece de la masa. Desigur, totul depinde de compania pe care o tii in pokerul on line. Daca joci cu prieteni, se poate ca ceea ce ar fi o exagerare neplacuta la o alta masa, intre prieteni sa fie doar ceva distractiv.

Pastreaza ritmul – Nimic nu este mai suparator in pokerul on line decat sa trebuiasca sa astepti dupa cineva. Este adevarat ca timpul manipulat cum trebuie poate da indicii false despre valoarea mainii tale, dar incearca sa nu faci asta pana in punctul in care jocul devine plictisitor.

Nu comenta pe o mana in desfasurare – La fel ca in cazino, si in pokerul on line este neplacut ca cineva sa dea sfaturi de pe margine.