Cele mai noi stiri sportive pe Blog
left
right

Iasifasport.ro  este singurul portal din Iasi care se concentreaza in jurul tuturor variantelor sportive si a cluburilor sportive din Iasi.   

 

Initiativa noastra doreste sa creeze o cale mai accesibila prin care iesenii de toate varstele sa se poata informa si sa poata accesa facilitatile sportive, de recreere sau terapeutice prezente in Iasi. Platforma poate fi privita din 2 perspective: pe de o parte este o modalitate perfecta de promovare a oricarui club sportiv de orice fel din Iasi, iar pe de alta parte este o cale facila de cautare a unui club de catre orice persoana interesata.

 

Spre deosebire de alte site-uri similare, ceea ce oferim noi in mod special, este faptul ca dam posibilitatea fiecarui club sportiv sa se faca cunoscut. Fiecare are ocazia sa isi faca o descriere amanuntita, sa afiseze poze specifice clubului si a activitatii acestuia. De asemenea fiecare club are ocazia sa posteze un articol in rubrica Articole. In plus pe pagina fiecarui club se pot adauga diferite elemente de design dorite si inclusiv un film de maxim 20 de secunde.

 

Pentru utilizatorii site-ului ceea ce se ofera in mod special este posibilitatea de a cauta cluburi in functie de locatia lor (pe cartiere) sau de tipul sportului. Avantajul mare al acestui portal este faptul ca se pot obtine informatii complete despre fiecare club in parte spre deosebire de alte site-uri care doar prezinta datele de contact.